Tenderondersteuning diverse EMVI-Aanbestedingen voor SALVERDA

Pagina

phbm heeft een productopdracht bij Salverda om advies en begeleiding te leveren in het opstellen van kwalitatieve documenten ten behoeve van diverse aanbestedingen van geïntegreerde contracten op basis van EMVI.

phbm heeft voor een tweetal tenders een succesvolle bijdrage geleverd aan de inschrijving van Salverda. De eerste opdracht betreft ondersteuning bij de tender voor de aanbesteding van het project ‘Vervangen en meerjarig onderhoud van de ongelijkvloerse kruising N344 – Lage Worp’. Dit is een DBM-contract voor de sloop en wederopbouw van de onderdoorgang De Worp onder de N344 nabij de Wilhelminabrug Voorst/Deventer in opdracht van de Provincie Gelderland.

Een tweede tender die succesvol is afgerond en waarvan Salverda de realisatie nu oppakt, betreft: ‘Engineering & Construct van 5 kunstwerken in Homeruskwartier Oost, gebied 4F te Almere Poort’. Homeruskwartier Oost is een wijk in aanbouw/ontwikkeling. De gemeente Almere is verantwoordelijk voor de realisatie van de openbare ruimte, waaronder dus ook voor de kunstwerken. Voor een optimale bereikbaarheid wordt door Salverda een vijftal kunstwerken over de bestaande grachten gebouwd, voor zowel (vracht)auto’s, fietsers en voetgangers.

contractmanagement, tendermanagement