Bao Ngoc Le

Persoon

adviseur

Na het afronden van de Bachelor Bouwkunde, Master Architecture (studio Architectural Engineering) aan de TU Delft, heeft Ngoc Le zichzelf uitgedaagd om zich in 2016  te verdiepen in het bouwmanagement met als doel een waardevolle bijdrage te leveren aan managementprocessen en daarin de relatie met de medemens te versterken.

Tijdens zijn studie heeft hij bij verschillende architectenbureaus stages mogen lopen, waarin hij als assistent ontwerper/werkvoorbereider ondersteuning heeft verleend in het maken van presentaties, grafische- en technische uitwerkingen en gebouwtekeningen. Ook is hij betrokken geweest bij de procesmatige kant van de bouwprojecten, waarin hij een rol had in de techniek en het contact met de klanten. De dialoog tussen  verschillende partijen, het sturen en het behouden van de overzicht zijn onder andere aspecten die hem energie geven.

Met zijn flexibele en daadkrachtige houding zoekt Ngoc altijd naar kansen en mogelijkheden. Zijn analytische vermogen en opgedane werkervaring in het ontwerpen zorgen ervoor dat hij in staat is om goed mee te denken en te sparren over specifieke ontwerpvraagstukken. Hij zoekt in het proces een positieve dialoog op met mensen en toont hiermee zijn meerwaarde.

Hoewel Ngoc startende is in het werkveld van bouwmanagement, zal hij door zijn werktoewijding en zijn passie voor infrastructuur en techniek en zijn vermogen om mensen te verbinden een waardevolle aanwinst zijn voor de branche.

Vaardigheden

Risicomanagement

Projectbeheersing