Erik de Vries

Persoon

adviseur

Na het afronden van de studie HBO civiele techniek heeft Erik aan diverse projecten gewerkt, met een traditionele contractvorm, in de rol van werkvoorbereider. Zijn interesse in de procesmatige kant van projecten in de infrastructuur heeft hem gestimuleerd de overstap te maken naar de geïntegreerde contracten.

Op dit moment is hij werkzaam als adviseur contracten bij Rijkswaterstaat. In deze rol is hij mede verantwoordelijk voor de systeemgerichte contractbeheersing (SCB) van de projecten A59 Drongelens kanaal en A67 aansluiting Someren.

Erik is een enthousiaste en leergierige adviseur die zich op zijn best voelt door in een team te werken en daarbinnen zelfstandig te functioneren. Tijdens zijn werk en in overleggen is hij goed in staat het overzicht te bewaren en de hoofdzaak van bijzaken te onderscheiden.

Erik is empatisch, overtuigend, daadkrachtig, analytisch en betrouwbaar. Kwaliteiten die hij, samen met zijn vakinhoudelijke kennis, wil inzetten om zich vanuit phbm binnen diverse infrastructurele projecten verder te ontwikkelen in SCB en contractmanagement.

Vaardigheden

Contract Management

Systeemgerichte contractbeheersing (SCB)

Procesmanagement

Projecten

Geluidsscherm Blaricummermeent

PC Rijntakken

Maatregelen aanpassen toerit Someren, A67 Eindhoven-Venlo

Vervangen kunstwerken A59 Drongelens kanaal

Planuitwerking (O)TB/MER voor het project A2 Het Vonderen-Kerensheide