Angela Mers ondersteunt phbm

Artikel
Angela Mers is als Manager Projectbeheersing direct een ervaren kracht binnen phbm. Zij is gestart op een project van het Waterschap Brabantse Delta, waar ze haar projectbeheersingservaring direct toepast en deze nieuwe klant ondersteunt. Wij zijn blij met de keuze van Angela voor phbm en wensen haar veel succes!

Hiervoor was Angela werkzaam als Manager Projectbeheersing bij Waterschap Delfland, hier was ze verantwoordelijk voor de advisering over haalbaarheid van beleid en plannen, risicomanagement, planningsmanagement en de kostenbeheersing.

 

Bij Waterschap Delfland was ze betrokken bij het programma  Schoon Water gericht op ecologie, chemie, vismigratie, zwemwater en Lokale knelpunten en programma Stevige dijken het onderhouden van de kaden (dijken) binnen Delfland en de kade ophogingen van de regionale keringen.

 

‘Mijn verwachtingen bij PHBM zijn dat ik veel kan leren en doen. En ik wil een positieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het  bedrijf, tevreden klanten en ook collega’s.’

Geschreven door

Laat een Reactie achter