Experis & phbm organiseren business course voor studenten

Artikel

Op donderdag 2 november organiseren phbm en Experis samen een business course  voor 25 studenten van de minor assetmanagement van de Haagse Hogeschool, Saxion Hogeschool en Hogeschool Utrecht.

De studenten werken in de business course samen aan de hand van een casus in een infrastructuurproject. Door in de case met elkaar aan de slag te gaan, maken ze kennis met het analytisch vermogen, de communicatieve wendbaarheid en de onderhandelvaardigheden die nodig zijn voor succesvol contractmanagement.

De business course is onderdeel van het curriculum van de opleiding en legt de koppeling tussen theorie uit de opleiding met praktijkervaring vanuit het bedrijfsleven. Hieraan is veel behoefte vanuit zowel bedrijfsleven als onderwijsinstellingen.

Adviseurs van phbm  en arbeidsmarktdeskundigen van Experis  verzorgen de business course voor de studenten. Experis bemiddelt al 30 jaar succesvol professionals in de engineering, IT en finance. phbm adviseert opdrachtgevers en opdrachtnemers in infrastructuurprojecten op het gebied van contractmanagement en projectbeheersing.

Geschreven door

Laat een Reactie achter