Jason versterkt phbm

Artikel

Sinds 26 februari 2018 werkt Jason Evenden voor phbm. Jason heeft hiervoor Future Planet Studies en Planologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. ‘Ik heb daar een grote affiniteit opgebouwd met duurzame ontwikkelingen en met name infrastructuur. Het belang van een goede infrastructuur en het proces om daar te komen boeit mij enorm. Vanuit mijn interdisciplinaire achtergrond wil ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de infrastructuur in Nederland. Binnen phbm kan ik mij zowel ontwikkelen in deze markt als op persoonlijk vlak.’

Jason begint als junior adviseur plannings- en risicomanagement. Dankzij het persoonlijk ontwikkelingsprogramma van phbm kan hij snel alle facetten van projectbeheersing oppakken en een start maken met zijn persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn blij met de keuze van Jason voor phbm en wensen hem veel succes!

Geschreven door

Laat een Reactie achter