Nieuwe collega bij phbm

Artikel

Mijn naam is Zahra Bahar,  ik ben 26 jaar en woon in Amsterdam. In januari 2018 heb ik de master Civiel recht aan de Universiteit Leiden afgerond. Sinds augustus 2018 ben ik bij phbm begonnen als junior adviseur inkoop- en contractmanagement. De infrastructurele markt is nieuw voor mij, maar spreekt mij erg aan. Wat ik vooral interessant vind aan infrastructurele projecten is dat het een heel specifieke markt is, waar zowel strategische en financiële belangen erg groot kunnen zijn. Met mijn juridische achtergrond ben ik wellicht een wat vreemde eend in de bijt, maar ik hoop met mijn juridische manier van denken iets toe te voegen aan phbm en onze klanten. De eerste maanden zijn wat dat betreft veelbelovend geweest en ik kijk met veel plezier en vertrouwen uit naar de toekomst!

Geschreven door

Laat een Reactie achter