phbm op netwerkevent van studievereniging Sarphati

Artikel
 

Afgelopen mei hebben  studenten van de Universiteit van Amsterdam enthousiast kennisgemaakt met phbm en een toekomstige carrière in de infrastructuur. Onze collega’s Steven en Quinten gingen in gesprek met studenten planologie en geografie op het netwerkevent van studievereniging Sarphati.

Het event startte met een aantal pitches. Steven vertelde de studenten in zijn pitch over de wereld waarin phbm werkt en de rol die wij in projecten spelen. De pitch werd enthousiast ontvangen en maakte de studenten nieuwsgierig.

Na de pitches hebben we tijdens de “banenmarkt” boeiende gesprekken gehad met de studenten. Het viel ons op dat de studenten zich aangetrokken voelden door het ‘phbm-verhaal’, maar ook zeker meer wilden weten over ‘wat je nou eigenlijk de hele dag doet tijdens je werk’ .

Tijdens de afsluitende borrel bleek dat de aanwezige studenten met veel enthousiasme hadden kennisgemaakt met phbm en de infrastructuurwereld. De bevlogenheid in de gesprekken met de studenten werkte erg aanstekelijk op ons. We gingen dan ook enigszins schor van het praten, maar  vooral ook geïnspireerd weer richting huis. Kortom: Mooi resultaat en zeker voor herhaling vatbaar!

Geschreven door

Laat een Reactie achter