Skip to main content
7 oktober 2024

Strategisch Partnerschap Omgevingsmanagement Vattenfall

Phbm is samen met WB de Ruimte tot minimaal 31 maart 2026 een partnerschap aangegaan met Vattenfall voor het omgevingsmanagment van zon- en windprojecten.

Van ontwikkelfase tot oplevering (dus inclusief bouwfase) doen wij het omgevingsmanagement van de verschillende zon- en windparken door heel Nederland. Door het bundelen van de krachten van phbm en WB de Ruimte leveren we de gewenste capaciteit en continuïteit voor omgevingsmanagement op deze projecten.

Phbm werkt aan de toekomst van Nederland voor de generaties na ons. De energietransitie speelt hierin een belangrijke rol. De invulling van omgevingsmanagement anno 2024 vraagt een totaalbenadering van projectontwikkelaars. Participatietrajecten zijn essentieel om tot een gedragen plan te komen. Juist deze trajecten vragen veel van de samenwerkingsvaardigheden van onze adviseurs. Samen met alle stakeholders zorgen wij voor projecten die, naast de opwerk van duurzame energie, een duidelijke maatschappelijke meerwaarde hebben.

Laat samenwerking en duurzaamheid nou in ons DNA zitten. Volstrekt logisch dus dat Vattenfall en phbm elkaar gevonden hebben voor deze opgave. We kijken er naar uit de komende tijd met Vattenfall te werken aan een toekomst waarin we voor onze energie niet langer afhankelijk zijn van het gebruik van fossiele brandstoffen.