Skip to main content
15 oktober 2024

Nieuwe adviseur Anne Kempers

Op de middelbare school was aardrijkskunde mijn favoriete vak. Mijn docent heeft sociale geografie en planologie gestudeerd, en zijn enthousiasme overtuigde mij om dezelfde studie te gaan doen. De sociale effecten van beleid spreken mij aan, alles in de openbare ruimte is bedacht en uitgevoerd. Dit heeft een effect op het dagelijks leven van de mensen die er gebruik van maken. Alle stappen die worden gemaakt in een project, van een idee, naar een plan, naar uitvoering en uiteindelijk naar het gebruik ervan intrigeren mij.

Na mijn master ben ik op zoek gegaan naar een baan die aansluit bij deze interesses om zo mijn theoretische kennis praktisch toe te passen. Deze heb ik gevonden mij phbm. Het menselijke aspect en de focus op persoonlijke ontwikkeling spreken mij aan. Zodoende hoop ik mij in de aankomende jaren praktisch, theoretisch, en persoonlijk verder te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten en schaken. Ook vind ik kamperen fantastisch. Ik ben het liefst buiten en hou van natuur, in het bijzonder van bergen. In mijn ideale wereld slaap ik elk weekend in mijn tentje tussen de bergen. Wil je kennis maken, meer weten of heb je een mooi project waar ik mee aan de slag kan? Je kunt mij bereiken via a.kempers@phbbm.nl.