Skip to main content
15 oktober 2024

Nieuwe adviseur Nienke Heuver

Ik ben Nienke Heuver en sinds 1 september als adviseur werkzaam bij phbm. Ik woon in Bilthoven in mijn eigen appartement en breng graag tijd door met mijn paard of geniet van gezellige momenten met vrienden.

Mijn interesse in mensen en hun gedrag is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Op de middelbare school ontdekte ik mijn passie voor filosofie, een onderwerp waarover ik graag met mijn vader sprak. Deze nieuwsgierigheid leidde me naar de bachelor Humanistiek, waar psychologie, filosofie en sociologie samenkwamen. Vanuit een humanistische invalshoek onderzocht ik hoe we de maatschappij kunnen verbeteren voor toekomstige generaties.

Tijdens mijn master bestuurskunde groeide mijn interesse in de ruimtelijke ordening: hoe kunnen we onze aarde zo efficiënt en eerlijk mogelijk indelen voor iedereen? Na twee jaar bij een adviesbureau voor projectbeheersing, waar ik werkte aan projecten voor Rijkswaterstaat, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij phbm vond ik de ideale combinatie van mijn passie voor menselijk contact en ruimtelijke ordening.

Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken en mooie ontwikkelingen te realiseren! Ik ben te bereiken via n.heuver@phbm.nl.